SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Betaalmethoden

Bij Bestrating Holland.nl betaalt u veilig en eenvoudig.

U kunt op de volgende manieren uw betaling afronden:
iDEAL logo 

Betalen met iDEAL.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen bij Bestrating Holland.nl afrekenen. iDEAL is het systeem dat u tijdens het bestelproces direct koppelt aan uw internetbankierprogramma van uw eigen bank. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als betalen via internetbankieren. Kiest u voor deze betaalmethode, dan zien wij direct dat de betaling voldaan is. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.

 

Hoe werkt het?

Kies iDEAL als betaalmethode.

Selecteer de bank waar uw bankzaken al online geregeld zijn.

U komt direct in de bekende omgeving van uw eigen bank.

De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.

U keurt de betaling goed.

U ontvangt een bevestiging van Pay.nl (het gebruikte betaalplatform).

U keert terug naar Bestrating Holland.nl De bestelling en betaling zijn geslaagd. 


Logo PayPal 

Betalen met PayPal.

Bij Bestrating Holland.nl kunt u ook betalen via PayPal. Op de website van PayPal kunt u snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. Kiest u voor deze betaalmethode, dan zien wij direct dat de betaling voldaan is. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.


Bankoverschrijving 

Vooruit betalen.

Een overboeking (vooruitbetaling of aanbetaling) per bank/giro betekent dat u na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag of de aanbetaling zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of door middel van een overschrijfformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer.

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)?

Nadat uw bestelling geplaatst is, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat uw ordernummer en het IBAN rekeningnummer waarnaar u het bedrag moet overmaken. Aan de hand van deze bevestigingsmail kunt u de betaling doen.

Indien u voor deze betaalmethode kiest, moet het bedrag of een deel daarvan binnen 1 week op onze bankrekening zijn bijgeschreven. Wanneer de betaling na deze periode nog niet is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd en vervalt de overeenkomst. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. Let op: Het is belangrijk dat u bij de overschrijving uw ordernummer en uw naam vermeldt.


AfterPay logo

Achteraf betalen.

Betaal eenvoudig achteraf via AfterPay . Bestellingen tot € 1000,- kunt u achteraf betalen.

AfterPay voert voor Bestrating Holland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 600,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Onder rembours
Onder rembours

U kunt uw bestelling onder rembours laten afleveren.

Wij vragen wel een kleine aanbetaling van u, zodat wij ook enige zekerheid hebben dat de producten ook daadwerkelijk worden afgenomen. Bestrating Holland hanteert een aanbetalingsbedrag van € 99,-.

Als u voor een rembourszending kiest wordt er van u verwacht dat u op de dag van levering thuis bent. De betaling dient contant en gepast aan chauffeur voldaan te worden. 


Pinnen contant logo
Betalen in de winkel.

Het is ook mogelijk om de bestelling in de winkel af te ronden. U kunt bij ons in de winkel contant betalen, ook betalen met pin of creditcard is mogelijk.

Let op !: Het kan zijn dat uw bank een bepaalde limiet heeft ingesteld of dat u van tevoren moet aangeven wanneer u een groot bedrag gaat pinnen. Als dit niet geregeld is kan de betaling en dus de aflevering of afhaling van uw bestelling niet plaatsvinden. Informatie hierover vindt u meestal op de website van uw bank.
ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.