SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!De steenfabrieken van Redsun beschikken over de modernste technologiën, zo kunnen er vele formaten betonstenen met of zonder deklaag gemaakt worden. Bij de veredelingslijn kunnen de stenen worden geimpregneerd, geborsteld en hydrofoob gemaakt worden. De hypermoderne droogkamers zorgen ervoor dat de betonstenen binnen snel kunnen uitharden.

Redsun heeft naast het steeds groter worden de assortiment betonstenen ook een zeer groot assortiment natuursteen waaronder terrastegels, flagstones, kinderkoppen, split, grind en sierkeien.

De natuursteensoorten die Redsun leverd zijn:
Basalt
Chinees Hardsteen
Gabro
Gneis
Graniet
Leisteen
Kwartsiet
Marmer
Zandsteen

Grind en split zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Zo zijn er groot verpakkingen in big bags (1000 kg) en mini bags (500 kg) en kleine verpakkingen zoals 25, 20 en 15 kg. Redsun verpakt alles zelf en heeft daarvoor een eigen efficiente verpakkingslijn.

Ook op het gebied van tuinhout blijft Redsun niet achter, zo importeren ze op grote schaal hardhout uit diverse landen.

Redsun maakt ook aluminium overkappingen die onder het merk Aluxe op de markt gebracht worden. Het assortiment bestaat uit drie soorten verandadaken de Trendline, Premiumline en Topline.

De aluminium veranda's kunnen stap voor stap worden uitgebreid tot een tuinkamer of serre door bijvoorbeeld schuifwanden of panoramawanden toe te voegen. Nieuw voor 2015 zijn de carports en schuttingen van aluminium.ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.