SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Disclaimer

Disclaimer voor www.bestratingholland.nl

Sierbestrating Groningen (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Bestrating Holland.nl, verleent u hierbij toegang tot www.bestratingholland.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Bestratingholland.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Bestratingholland.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bestratingholland.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Bestratingholland.nl.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Bestratingholland.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bestratingholland.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.