SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Retourneren

Het herroepingsrecht.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 7 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 7 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Hoe kan ik het product retourneren?

Als u wilt retourneren kunt u contact met ons opnemen per e-mail (klantenservice@bestratingholland.nl) of telefonisch op 050-2110320. Voor het retourneren kunt het meegeleverde herroepingsformulier gebruiken of deze hier downloaden. U dient de pakketten voldoende te frankeren.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u wat te doen en helpen het probleem op te lossen!   
 
Hebben jullie een retourenbalie?
U kunt de producten gratis terugbrengen of retourneren bij onze retourenbalie in Eelde. Maak hiervoor wel even een afspraak met onze klantenservice.

Annuleren?
Wilt u de bestelling annuleren en is de bestelling nog niet verzonden dan neem dan contact met ons op per e-mail (klantenservice@bestratingholland.nl) of telefonisch op 050-2110322. Wij storten het volledige aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug.ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.