SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Verzending 

Tijdens het bestelproces kunt u bij het opmerkingenveld een voorkeursdatum invullen waarop u de levering wenst te ontvangen. Uiteraard proberen wij hieraan te voldoen, maar dit kunnen wij niet garanderen en hieraan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Denk daarom zorgvuldig na over het maken van vervolgafspraken met stratenmakers e.d. Ook kunt u bij het opmerkingenveld aanvullende zaken aangeven die betrekking hebben op bijvoorbeeld de situatie bij u ter plekke waarmee wij bij de daadwerkelijke levering rekening mee kunnen houden. Mocht u tijdens de levering niet thuis zijn, probeer dan middels aanwijzingen de chauffeur te attenderen op de gewenste afleverplaats (plaats bijvoorbeeld bordjes).


Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging per e-mail waarin u een specificatie vindt van de door u bestelde producten en aanvullende gegevens die u heeft ingevuld.


Direct nadat wij uw (aan)betaling hebben ontvangen zullen wij samen met de transporteur uw bestelling inplannen rekening houdend met uw voorkeursdatum (geen garantie dat de bestelling op de voorkeursdatum geleverd wordt).

Zodra de afleverdatum bekend is ontvangt u één dag voor deze datum (of eerder) een e-mail en of een SMS ter bevestiging. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan kan dat nooit een reden zijn de aflevering te weigeren (of recht hebben op vervolgschade). Gezien het lastige logistieke proces kan het incidenteel voorkomen dat ondanks de bevestiging vanwege onvoorziene omstandigheden de uitlevering niet plaats kan vinden. Uiteraard trachten wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de kosten die hieruit voortvloeien zoals door u gemaakte vervolgafspraken met bijvoorbeeld stratenmakers e.d.


Onze producten worden geleverd met vrachtauto met kooiaap. Een kooiaap is een meeneem heftruck hieroor zijn we heel flexibel in lossen van de producten zelfs op de moeilijk bereikbare plaatsen.


     Vrachtauto met kooiaap

Een leverdag kunnen wij u wel bevestigen, echter om logistieke redenen is het onmogelijk om een dagdeel of tijdstip te bepalen.


Op de dag van uitlevering zal de chauffeur u van tevoren trachten te bellen om u op de hoogte te brengen dat de uitlevering aanstaande is, zodat u eventueel de noodzakelijke maatregelen kunt treffen.

"Standaard hanteren wij een maximale levertijd van 7 werkdagen na ontvangst van uw (aan)betaling, in de praktijk is dit vaak 4 á 5 werkdagen"

Door onvoorziene omstandigheden kan deze levertijd worden overschreden, waarvan wij u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte zullen brengen (mits mogelijk). In dat geval kunnen wij nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vervolgschade zoals bijvoorbeeld door u gemaakte vervolgafspraken.

Voordat u een bestelling plaatst dient u zelf een inschatting te maken om te bepalen of een dergelijke vrachtwagen de losplaats kan bereiken. Indien in de praktijk blijkt dat dit toch niet mogelijk is dan is de beoordeling van de chauffeur leidend en kan op de door hem gekozen losplaats geen aanspraak worden gemaakt.

Als u niet aanwezig kunt zijn tijdens het lossen kunt u de chauffeur het beste door middel van borden wijzen op de gewenste losplaats, echter er kan nooit aanspraak gemaakt worden op de losplaats die de chauffeur uiteindelijk heeft gekozen.

Indien de aflevering uwerzijds wordt geweigerd, vanwege het feit dat de stenenwagen niet dicht genoeg bij de door u gewenste afleverplaats kan komen, dan kan de overeenkomst worden ontbonden en het door u betaalde bedrag worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten (hiervan ontvangt u een specificatie). Let op ! Het betreft hier de transportkosten voor aan- en afvoer en eventueel tijdelijke opslag.


Transportkosten

Bestrating Holland hanteert de volgende bezorgkosten:

De bezorgkosten in Nederland zijn € 99,-


Verzending naar de Eilanden.

Voor bestellingen naar eilanden graag telefonisch contact opnemen zodat wij samen de verzendmogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 050-2110322.

 

Afhalen

Ook het afhalen van uw producten is mogelijk. U kunt dit bij de bestelling eenvoudig aangeven. Bestrating Holland neemt contact met u op als uw bestelling klaarstaat.

 

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon: 050-2110322.

 


ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.