SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Blue Moon Anticato 100x100x3cm

€ 51.65

2731247

Nieuw

Getrommelde Blue Moon Anticato terrastegels in de maat 100 x 100 x 3 cm hebben een rustieke en exclusieve uitstraling. Deze tuintegels van chinees hardsteen zullen u elk jaar blijven verrassen met zijn levendige kleuren. De tegels zijn gezoet en getrommeld; door het trommelen krijgen de terrastegels een verouderd uiterlijk en worden de scherpe hoeken en randen afgebroken. De donkerblauwe kleur verkleurt in de loop der jaren naar een hele mooie natuurlijke grijs/blauwe tint.

Prijs per vierkante meter
.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

BETROUWBARE SERVICE!
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
  • Wij bezorgen snel ! Jij bepaalt waar en wanneer
  • Winkelen via een beveiligde verbinding
  • Betaal zo als jij dat wilt. vooraf of achteraf.
  • 14 dagen bedenktijd. Op je gemak beoordelen
Bestellen per telefoon 050 - 211 0322

VRAGEN? BEL DE SPECIALIST: 050 - 211 0322

Chinees hardsteen is een gesteente dat is ontstaan doordat kalk (fossiele resten) naar de zeebodem zakken en door de waterdruk gecomprimeerd worden tot een gesteente.

Gezoete Chinese hardsteen tegels zijn krasgevoelig, maar deze krassen trekken na verloop van tijd weg door de verkleuring die bij alle hardstenen ontstaat bij blootstelling aan UV licht. Tegels die gezoet zijn zullen na enige tijd gaan matteren waardoor de kleur minder diep wordt.

Prijseenheid: Per vierkante meter
Product: Blue Moon Anticato gezoet en handgetrommeld 100x100x3cm
Maat: 100x100x3cm
Dikte: 3cm
Kleur: Blauw / grijs
Uitvoering: Chinees hardsteen verzoet, gezaagde zijkanten en getrommeld
Inhoud per laag: Nvt
Inhoud per pak: 16,00 m2
Aantal stuks per m2: 1,00 stuk
Fabrikant:  Redsun

Blue Moon wordt ook wel Spotted Blue, Siam Bluestone, Chinees hardsteen of Asian Bluestone genoemd.

Verwerkingsvoorschrift: Leg uw natuursteen tuintegels van 2 of 3 cm dik altijd in specie of gestabiliseerd zand, dit zorgt er voor dat uw tuintegels vast komen te liggen. Gebruik altijd kalkvrije cement anders heeft u kans op kalkuitslag op uw tegels. Maak alle kratten gelijktijdig open, zodat u steeds een tegel uit een andere krat kunt nemen. Dit voorkomt kleurvlakken in uw terras. Doordat Chinees hardsteen een zeer hard gesteente is kan er eens een tegel bij zitten met lichte randschade, gebruik deze tegel voor het zaagwerk. Hierop kan geen garantie worden gegeven.

Voegmiddeladvies: Ardex voegmiddel GK. grijs, min. 4 mm. voeg.

Onderhoudsinformatie: Eerste schoonmaakbeurt schrobben met een zuurvrije reiniger. Daarna onderhouden met een neutrale zeep.

Productinformatie: Blue Moon is een zeer harde en sterk verdichte kalksteensoort. Door deze eigenschappen is het materiaal gevoelig voor breuk en randbeschadigingen. U kunt dit vergelijken met glas, waarbij ook relatief snel splinterschade ontstaat. Deze schade is zo goed als onvermijdelijk en moet eigenlijk geaccepteerd worden als producteigenschap, waarbij het risico exponentieel stijgt met de afmeting van de tegel. Dus hoe groter de tegel, hoe hoger het risico. Het is achteraf onmogelijk te bepalen waar de schade is ontstaan, zeker als het materiaal reeds is uitgepakt of zelfs al verwerkt is. Indien er bij aflevering bij ons geen schade gemeld is, hebben wij geen andere keus dan aan te nemen dat de schade in een latere fase is ontstaan. Wij stellen ons daarom op het standpunt dat een bepaalde mate van breuk en of randbeschadigingen geaccepteerd dient te worden. Randbeschadigingen dienen te worden beoordeeld vanaf 1,5 meter hoogte in een afgewerkte vloer. Stelregel is dat 1% van het oppervlakte van de tegel als randbeschadiging geaccepteerd dient te worden. Bij een tegel van 60x60cm betekent dit dus dat een randbeschadiging van 6mm binnen de tolerantie valt en vanaf ooghoogte niet of nauwelijks zichtbaar is.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.