SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Mini Bag split Er zijn 23 producten

per pagina
Toon 1 - 12 van de 23 items
 • Ardennersplit geel 8-16mm is kleurvast en geschikt voor wandelpaden en wordt ook veel gebruikt in parken en tuinen. Deze splitsoort is tevens geschikt als halfverharding en kan dus ook gebruikt worden op de oprit. Ardennersplit laat zich goed combineren met diverse soorten sierbestrating en natuursteen.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 64.00
 • Ardennersplit grijs 8-16mm is kleurvast en geschikt voor wandelpaden en wordt ook veel gebruikt in parken en tuinen. Deze splitsoort is tevens geschikt als halfverharding en kan dus ook gebruikt worden op de oprit. Ardennersplit laat zich goed combineren met diverse soorten sierbestrating en natuursteen. Prijs per mini bag a 500kg.

  € 57.00
 • Basaltsplit 8-11mm is een van de donkerste edelsplitsoorten en is uitermate geschikt voor zware belasting. Dit vulkanisch gesteente werd gevormd door stolling van lava. Deze splitsoort is zeer hard en onverslijtbaar, basaltsplit is daarom uitermate geschikt voor opritten, parkeerplaatsen en als siersplit de tuin.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 64.00
 • Basaltsplit 16-32mm is een van de donkerste edelsplitsoorten en is uitermate geschikt voor zware belasting. Dit vulkanisch gesteente werd gevormd door stolling van lava. Deze splitsoort is zeer hard en onverslijtbaar, basaltsplit is daarom uitermate geschikt voor opritten, parkeerplaatsen en als siersplit de tuin.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 64.00
 • Canadian slate blauw-grijs 10-30mm is een populaire leisteen splitsoort wat uit diverse landen afkomstig is. Leisteen is een gesteente wat ontstaat onder hoge druk en wat zich gedurende jaren vormt in dunne lagen. Canadian Slate is de ideale bodembedekker met een exclusieve uitstraling. Deze split soort laat zich ook goed combineren met diverse soorten...

  € 121.00
 • Canadian slate blauw-grijs 30-60mm is een populaire leisteen splitsoort wat uit diverse landen afkomstig is. Leisteen is een gesteente wat ontstaat onder hoge druk en wat zich gedurende jaren vormt in dunne lagen. Canadian Slate is de ideale bodembedekker met een exclusieve uitstraling. Deze split soort laat zich ook goed combineren met diverse soorten...

  € 121.00
 • Caribbean split 8-16mm is een mix van twee splitsoorten met een moderne en warme uitstraling. Dit split is bijna overal toepasbaar. Het is geschikt voor wandelpaden, parken en tuinen. Ook op een oprit of parkeerplaats houdt deze splitsoort zich goed. Caribbean is een mengsel van de natuursteensoorten marmer en kalksteen.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 107.00
 • Flachkorn 8-16mm is een platte leisteen splitsoort en is vrij bont van kleur. Geschikt voor wandelpaden en veel gebruikt in parken en tuinen. Deze splitsoort loopt zeer comfortabel, flachkorn is ook een ideale bodembedekker.Prijs per mini bag a 500kg.Niet leverbaar

 • Granietsplit grijs 8-16mm is een keiharde splitsoort waarin stukjes kristal zichtbaar zijn. Deze splitsoort wordt in diverse landen gewonnen. Granietsplit is uitermate geschikt voor op de oprit of parkeerplaats. Ook wordt dit split steeds vaker gebruikt in siertuinen gecombineerd met natuursteentegels.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 92.50
 • Granietsplit rood 8-16mm wordt ook wel Schots graniet genoemd. Deze ijzersterke splitsoort is uitermate geschikt voor op de oprit of parkeerplaats. Ook wordt dit split steeds vaker gebruikt in siertuinen gecombineerd met natuursteen tegels. Granietsplit rood is afkomstig uit Schotland.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 60.00
 • Grauwacke split 8-16 mm is een zandsteensoort die meerdere mineralen kan bevatten zoals kwartsiet. De kleur van onze grauwacke is een bruinachtige blend ( bruin, beige, rood-roze). Grauwacke is bijna overal toepasbaar. Het is geschikt voor wandelpaden, parken en tuinen. Ook op een oprit of parkeerplaats houdt deze splitsoort zich goed.Prijs per mini bag a...

  € 69.00
 • Grind 8-16mm is een erosieproduct, ontstaan uit vast gesteente en wordt meestal door rivieren getransporteerd en afgezet. De kleur wordt bepaald door de rivier waaruit het grind gewonnen wordt. Grind is geschikt voor tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen.Prijs per mini bag a 500kg.

  € 45.00
Toon 1 - 12 van 23 items

ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.