SALE 10% OFF

Profiteer nu van 10% korting op de Linea block 15x15x60cm Black nu vanaf

€ 2,85 SHOP NOW!

15% KORTING OP

Basaltsplit 8-16mm big bag a 1000 kg extra voordelig!

€ 120,00 SHOP NOW!

Staptegels Er zijn 6 producten

Toon 1 - 6 van de 6 items
 • Black Beauty flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De leisteen staptegels zijn donker van kleur maar zullen vergrijzen zonder verdere behandeling.Prijs per stuk.

  € 11.30
 • Blue Moon flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De chinees hardsteen staptegels zijn donker van kleur maar zullen vergrijzen zonder verdere behandeling.Prijs per stuk.

  € 15.50
 • Gres beige flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De staptegels zijn beige van kleur en hebben een gespleten oppervlak.Prijs per stuk.

  € 12.25
 • Gres grijs flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De staptegels zijn grijs van kleur en hebben een gespleten oppervlak.Prijs per stuk.

  € 12.50
 • Gres rood flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De staptegels zijn rood bruin van kleur en hebben een gespleten oppervlak.Prijs per stuk.

  € 11.75
 • Modak flagstone staptegels zijn uniek; elke tegel is anders doordat deze met de hand gekapt zijn. De staptegels zijn herfstkleurig en hebben een gespleten oppervlak.Prijs per stuk.

  € 12.85
Toon 1 - 6 van 6 items

ONLINE SUPPORT

Advies of hulp nodig? Bel, mail of chat met de specialist!

GROOT ASSORTIMENT

Het complete assortiment van Redsun bij ons verkrijgbaar.

VERZENDING

De verzendkosten bedragen € 99,- voor bestellingen in Nederland

VEILIG WINKELEN

Veilig winkelen doet u bij Bestrating Holland middels een beveiligde verbinding.